Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκάνδαλο στο MotoGP: Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα παντρεύεται την θετή του αδερφή

Ο αναβάτης της KTM Μιγκέλ Ολιβέιρα έπειτα από έντεκα χρόνια σχέσης είναι έτοιμος να παντρευτεί την αδερφή του, Αντρέια Πιμέντα O έρωτα...


Ο αναβάτης της KTM Μιγκέλ Ολιβέιρα έπειτα από έντεκα χρόνια σχέσης είναι έτοιμος να παντρευτεί την αδερφή του, Αντρέια Πιμέντα
O έρωτας είναι τυφλός και απροσδόκητος. Ή μήπως όχι; Στην περίπτωση πάντως της ιστορίας της ζωής του Μιγκέλ Ολιβέιρα φαίνεται πως η εν λόγω ρήση επιβεβαιώνεται απόλυτα.




Μπορεί ο αναβάτης της KTM να εντυπωσίασε στον δεύτερο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Red Bull Ring της Αυστρίας κατακτώντας μια ιστορική νίκη το περασμένο σαββατοκύριακο, ωστόσο το όνομα του Ολιβέιρα πρωταγωνιστεί στα πορτογαλικά Μέσα για διαφορετικούς λόγους.






Η απόφαση του να παντρευτεί την θετή του αδερφή Αντρέια Πιμέντα, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και εντόνως, διχάζοντας το κοινό με την απόφαση του.
Γυρνώντας το 2003 οι γονείς του Ολιβείρα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, με τον νεαρό αναβάτη να επιλέγει να ζήσει με τον πατέρα του, τη νέα του σύζυγο και τις δύο κόρες της. Ποιος όμως θα φανταζόταν πως οι όμορφες οικογενειακές στιγμές θα γεννούσαν έναν ακαταμάχητο έρωτα με την θετή του αδερφή.
Σε ηλικία 13 ετών ο Μιγκέλ ένιωσε τα πρώτα σκιρτίσματα της καρδιάς του για το πρόσωπο της όμορφης Αντρέια. Τα δύο νεαρά παιδιά ζούσαν κρυφά το ειδύλλιο τους κάτω από την ίδια σκέπη, δίχως να αποκαλύπτουν σε κανέναν το ένοχο μυστικό τους.

Όσο τα χρόνια περνούσαν μη μπορώντας άλλο να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, ο Πορτογάλος αναβάτης αποφάσισε να γονατίσει μπροστά στην αγαπημένη του ζητώντας την σε γάμο.
Μάλιστα ο πατέρας του Ολιβέιρα, Πάουλο, που λειτουργούσε πάντα σαν στήριγμα στη ζωή του, ως οδηγός, μηχανικός και μάνατζερ του, σχολιάσε σχετικά με την είδηση του γάμου. «Χαίρομαι που ο γιος μου παντρεύεται τη γυναίκα της ζωής του, για την οικογένειά μας είναι πολύ μεγάλη είδηση, είναι μια είδηση που τους κάνει χαρούμενος και το ίδιο αισθανόμαστε κι εμείς, ως γονείς. Είναι το… κερασάκι στην τούρτα».

Οι σπουδές στην οδοντιατρική
Από μικρή ηλικία εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ιατρική και έτσι γράφτηκε σε πανεπιστήμιο οδοντιατρικής ενώ όποτε μπορεί βοηθάει τη μητέρα του που δουλεύει σε οδοντιατρική κλινική. Φυσικά έχει αναγκαστεί να παγώσει τις σπουδές του και όπως ο ίδιος λέει, θα χρειαστεί άλλα 20 χρόνια για να τις ολοκληρώσει, αν όλα πάνε καλά!

Πορτογάλος sportsman της χρονιάς
Το 2015 κέρδισε τον τίτλο του sportsman της σεζόν, ενώ μαζί με τον Hélder Rodrigues (αναβάτης Rally) είναι οι μοναδικοί Πορτογάλοι που το έχουν καταφέρει προερχόμενοι από τα motorsports.



Ήρωάς του ο Βαλεντίνο Ρόσι
Όταν ο Ολιβέιρα άρχισε να παρακολουθεί τους αγώνες MotoGP™ ήταν η εποχή που ο Βαλεντίνο Ρόσι με τη Honda σάρωναν τους τίτλους. Λόγω της συνδρομητικής τηλεόρασης αναγκαζόταν να παίρνει κάθε αγώνα σε κασέτα από οικογενειακό φίλο και -όπως ο ίδιος λέει- δεν παρέλειπε να βλέπει κάθε session κάθε αγώνα.




Δημιούργησε το Oliveira Cup
Θέλοντας να βοηθήσει νέα παιδιά της Πορτογαλίας να βρουν τον δρόμο τους προς τα παγκόσμια πρωταθλήματα δημιούργησε το 2017 σχολή εκπαίδευσης και θεσμοθέτησε κύπελλο αγώνων για αναβάτες από δέκα ετών. Ήδη αναβάτες που ξεχώρισαν από το πρώτο κιόλας κύπελλο βρήκαν ήδη θέση στην κατηγορία World SSP300 του παγκόσμιου πρωταθλήματος όπως ο Tomás Alonso και ο Pedro Fragoso. Ο τελευταίος μάλιστα συμμετείχε ως wild card με ομάδα που.