Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ Η ΜΙΤ να τον φάει...!!! «Είναι Κεμαλικός...» λένε τα τρολ της Άγκυρας για τον κυβερνήτη του KemalReis...!!! Δύο τελικά τα ΘΥΜΑΤΑ του «Λήμνος»

Δύο είναι τελικά τα θύματα από την θρυλική πλέον "επακούμβιση" της Φρεγάτας μας «Λήμνος». Εκτός από το ΚεμαλΡέϊς, σε θύμα μετατρ...

Kemal Reis: Αυτός είναι ο Τούρκος κυβερνήτης της φρεγάτας που ...

Δύο είναι τελικά τα θύματα από την θρυλική πλέον "επακούμβιση" της Φρεγάτας μας «Λήμνος». Εκτός από το ΚεμαλΡέϊς, σε θύμα μετατρέπεται και ο κυβερνήτης της τούρκικης ξεσκισμένης φρεγάτας Μεχμέντ Οζγκούρ Οζομέκ..





Πέραν της υπόλλοιποης κατευθυνόμενης από την ΜΙΤ δράσης τους στο διαδίκτυο, στρατιά τρολ εμπλέκεται και στην «δολοφονία» πολλών χαρακτήρων στην Τουρκία.

Λέγεται πως ο επόμενος χαρακτήρας που θα «κατακρεουργηθεί» από την ΜΙΤ είναι ο κυβερνήτης του Kemal Reis, ο οποίος διατάχτηκε να οδηγήσει εσπευσμένα το πλοίο στα ανοιχτά της Αμμόχωστου, μιας και λόγω της κακοκαιρίας που έπιασε νότια του Καστελόριζου, υπήρχε κίνδυνος να βάλει νερά μετά την επακούμβησή του με την φρεγάτα Λήμνος.

Δειλά δειλά έχουν αρχίσει να αναφέρουν τα τρολ της τουρκικής ΜΙΤ, που παρουσιάζονται ως πρώην συνεργάτες του, πως ο κυβερνήτης αυτός ήταν… Κεμαλικός, δηλαδή εχθρός της Τουρκίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιας και ο Κεμαλ είχε υπογράψει την Συνθήκη της Λαζάνης, αναφέρει χαρακτηριστικά το sportime.

Tώρα που ο "Στόχος" διέρρευσε την φωτογραφία με το ξεσχισμένο Κεμαλρεϊς, οπωσδήποτε το καλύτερο εξιλαστήριο θύμα είναι ο κυβερνήτης του. Μην τον δούμε σε λίγες μέρες να ζητάει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα...