Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμπλοκή αλλοδαπών στη Λευκωσία- Επιτέθηκαν σε νοσηλεύτρια ασθενοφόρου

Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/8) στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, ενώ φαίνεται ότι τραυματίας επιτ...


Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/8) στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, ενώ φαίνεται ότι τραυματίας επιτέθηκε μέλος πληρώματος ασθενοφόρου, το οποίο κλήθηκε στη σκηνή..

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται γύρω στις 08:00 το πρωί σημειώθηκε συμπλοκή δύο αλλοδαπών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός πρόσωπο.




Μέλη της αστυνομίας εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και είχε τραύματα στα χέρια.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της ανταπόκρισης των μελών του ασθενοφόρου ο τραυματίας αντέδρασε με αποτέλεσμα να κλωτσήσει νοσηλεύτρια και να την τραυματίσει.

Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ αναμένεται να συλληφθεί για την επίθεση.

Ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε ανάρτησή του στοTwitter έγραψε, «καταδικάζω τέτοιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές, οι οποίες στρέφονται εναντίον επαγγελματιών υγείας που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του κάθε πολίτη. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο»|

Σ΄ ανάρτησή της η Αστυνομία αναφέρει πως: Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του υπόπτου για αδικήματα, μεταξύ άλλων κ της επίθεσης, εναντίον μέλους πληρώματος ασθενοφόρου κ αστυνομικού που ήταν παρών.

Επιθετικές συμπεριφορές εναντίον λειτουργών που σπεύδουν πρώτοι για βοήθεια είναι καταδικαστέες.