Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξαλλος με την Γαλλία ο Ακάρ: «Δεν θα μείνει αναπάντητη επέμβαση εναντίον πλοίων μας»

Στο Αρχηγείο του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε χθες ο Χουλουσί Ακάρ. Μάλιστα μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επικ...

Ακάρ

Στο Αρχηγείο του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε χθες ο Χουλουσί Ακάρ. Μάλιστα μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επικοινώνησε με τους Πλοιάρχους των πλοίων που έχουν αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο.




Ο Ακάρ επιτέθηκε ευθέως κατά της Γαλλίας, καθώς φαίνεται πως η κοινή ελληνογαλλική άσκηση που πραγματοποιήθηκε χθες και μάλιστα στην περιοχή της NAVTEX της Τουρκίας, ακυρώνοντάς την στην πράξη επί της ουσίας, εκνεύρισε την Άγκυρα.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του «Ελεύθερου Τύπου» στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ακάρ ανέφερε: «H σύμμαχος μας χώρα που δεν έχει σχέση με την περιοχή έχει ανακοινώσει πως θα αυξήσει την στρατιωτική της παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο. Αυτό δεν αρμόζει στο πνεύμα της συμμαχίας.

Οποιαδήποτε επέμβαση εναντίον των πλοίων μας δεν θα έμεινε αναπάντητη και δεν θα μείνει. Όλοι πρέπει να ξέρουν πως σε αυτό το θέμα είμαστε αποφασιστικοί.

Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί για κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας στις θάλασσες μας» κατέληξε ο Ακάρ.