Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ...!!! Τώρα... Οι τούρκοι μας έστειλαν μήνυμα ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ για διαπραγματεύσεις γιατι τις ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ....!!

Τέλη Αυγούστου ήταν να πάει η ελληνική αποστολή στην Κωνσταντινούποη για έναρξη διερευνητικών επαφών... Πριν λίγο η τουρκία έστειλε μήνυμα ...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ από τον Ελληνικό Στρατό στον Έβρο... Βολές ...

Τέλη Αυγούστου ήταν να πάει η ελληνική αποστολή στην Κωνσταντινούποη για έναρξη διερευνητικών επαφών... Πριν λίγο η τουρκία έστειλε μήνυμα να μην πάμε... Δεν ξεκινάνε...!!!




Ταφόπλακα για τις ελληνορτουρκικές διαπραγμτέυσεις η συμφωνία για ΑΟΖ με την Άιγυπτο!

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η τουρκική μεριά ενημέρωσε την Αθήνα ότι από πλευράς της ματαιώνονται, προς το παρόν, οι διερευνητικές επαφές.

Οι επαφές αυτές ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα στην Κωνσταντινούπολη και την ελληνική πλευρά θα εκπροσωπούσε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Αποστολίδης.

Οπωσδήποτε και αυτή η υστερική αντίδραση της τουρκία έχει να κάνει με την σημερινή υπογραφή οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου για την οποία ήδη έχουν εκδηλώσει την οργή τους! Μπαίνουμε σε φάση κρίσης με την τουρκία... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!