Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τάφοι Τούρκων στη Δυτική Θράκη δέχτηκαν επίθεση»... ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ο Ερντογάν... Προπαρασκευάζει την Επίθεση στην Ελλάδα...!!!

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟ...



ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΞΕΙΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ...! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!




«Τάφοι “Τούρκων” ντόπιων στη Δυτική Θράκη δέχτηκαν επίθεση, αυτά δεν είναι καθόλου θετικά σημάδια», δήλωσε την Παρασκευή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu» με ανάρτησή του στο Twitter.

Πρόκειται για πρωτοφανή ψέμματα, για χυδαία τουρκική προπαγάνδα, εξάλλου δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη, υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι.

Ο πανικόβλητος και διεθνώς απομονωμένος ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας, σε εμφανή απόγνωση, προσπαθεί να υποδαυλίσει ζητήματα σε Παλαιστίνη και Θράκη. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να επισπεύσει μια δυναμική επίλυση του τουρκικού ζητήματος.

Κι όλα αυτά με αφορμή άσκηση επίλεκτων στελεχών του Δ' Σ.Σ. σε χωριά στην Δυτική Θράκη... Αν τρόμαξαν κάποιοι εγκάθετοι του πρακτορείου ή κάποιοι πράκτορες της ΜΙΤ που θα βρούν εκεί γύρω καταφύγιο μετά από επιχειρούμενες δολιοφθορές, είναι δικό τους πρόβλημα. Εμείς εντός ελεύθερων (ΕΩΣ ΩΡΑ) ελληνικών εδαφών θα ασκούμαστε όπου θέλουμε χωρίς άδεια από την τουρκία..