Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο τούρκος Υπουργός Αμύνης Ακάρ θέει το καλό μας... : «Η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου είναι έργο ενάντια στον ελληνικό λαό...»...!!!

«Είμαστε εδώ ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησης Εθνικής Συναίνεσης (σ.σ: του Φαγέζ αλ Σάρατζ), η οποία αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη (...


«Είμαστε εδώ ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησης Εθνικής Συναίνεσης (σ.σ: του Φαγέζ αλ Σάρατζ), η οποία αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ). Είμαστε μαζί τους. Τους υποστηρίζουμε. Όπως όλοι γνωρίζετε, έχουμε μια ιστορία 500 ετών. Είμαστε λοιπόν εδώ με τους Λίβυους αδελφούς μας. Για την ασφάλεια της Λιβύης, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ευημερία του λαού της χώρας» ανέφερε αρχικά ο κ. Ακάρ, σύμφωνα με το Haber.




Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος υπ. Άμυνας επεσήμανε πως «συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία των δικαιωμάτων, των νόμων και των συμφερόντων τόσο των δικών μας όσο και των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

«Το έργο που κάνουμε εκεί είναι πολύ σαφές, εξαιρετικά διαφανές. Σεβόμαστε τα δικαιώματα και τους νόμους των γειτόνων μας. Τιμούμε τις σχέσεις καλής γειτονίας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να ολοκληρώσουμε το έργο μας με αυτόν τον τρόπο στην προσεχή περίοδο» πρόσθεσε επίσης.
Μάλιστα, αναφερόμενος στην συμφωνία μεταξύ Αιγύπτου και Ελλάδας υπογράμμισε πως «δεν έχει καμία εγκυρότητα».

«Και δεν είναι μόνο άκυρη. Είναι επίσης έργο εναντίον του ελληνικού λαού, όπως έχουν συνειδητοποιήσει τόσο ο αιγυπτιακός λαός όσο και ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί. Εμείς καλούμε όλους τους πολίτες στη λογική συμπεριφορά» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Τούρκος υπουργός κατέληξε διαμηνύοντας πως «όλοι πρέπει να ξέρουν πως δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα. Πρέπει να ξέρουν όλοι πως δεν θα φτάσουν πουθενά με τη διαστρέβλωση των γεγονότων» Sputnik 18/8/2020

Σχ. : Ευτυχώς έχουμε τον Ακάρ να νοιάζεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού ! Μπράβο Χουλουσί ! Τότε λοιπόν αφού μας νοιάζεσαι τόσο, να ξεκουμπιστεί ο στρατός σας από την Κύπρο…