Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοζάνη: Πήγε να εισπράξει τα ενοίκια από τους αλλοδαπούς και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο...

Ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Κοζάνη πήγε να εισπράξει τα ενοίκια, ωστόσο αυτό που τον περίμενε σίγουρα δεν το περίμενε, καθώς ο ενο...

Κοζάνη: Πήγε να εισπράξει τα ενοίκια και τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη

Ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Κοζάνη πήγε να εισπράξει τα ενοίκια, ωστόσο αυτό που τον περίμενε σίγουρα δεν το περίμενε, καθώς ο ενοικιαστής με τις δυο του κόρες φέρεται νατον έριξαν από τις σκάλες.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα kozanimedia.gr, λίγο μετά τις 20:30 της Δευτέρας (03/08), ο άνδρας στον οποίο ανήκει το διαμέρισμα πισκέφθηκε την οικογένεια του ενοικιαστή του (αλλοδαπής καταγωγής), ζητώντας την καταβολή ανείσπρακτων ενοικίων.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ακολούθησε έντονη λογομαχία των δυο, με εμπλοκή και των δυο κοριτσιών του ενοικιαστή, με τα τρία άτομα να φέρονται να σπρώχνουν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, με την ομάδα ΔΙΑΣ να φτάνει στο σημείο και τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τόσο τον ενοικιαστή όσο και τις δυο κόρες του, ενώ ο τραυματισμένος στα χέρια και στα πλευρά ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο για τις πρώτες βοήθειες.