Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Άμα μας ξαναδείτε να ανησυχήσετε», είχαν πει Τσίόρδας - Χαρδαλιάς που επανέρχονται στην ενημέρωση για τον Κορονοϊό...!!!

Κατακόρυφη κλιμάκωση στον κυβερνητικό συναγερμό απέναντι στον κορωνοϊό “προδίδει” η εκ νέου παρουσία μετά από 72 ημέρες του Καθηγητή Λοι...

xardalias-tsiodras543

Κατακόρυφη κλιμάκωση στον κυβερνητικό συναγερμό απέναντι στον κορωνοϊό “προδίδει” η εκ νέου παρουσία μετά από 72 ημέρες του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, δίπλα στο πλευρό του Υφυπουργού Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.




Το εθνικό δίδυμο της επιτυχίας του κορωνοϊού επιστρέφει σήμερα στις 6 το απόγευμα σε πλήρη σύνθεση, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της πανδημίας.

Και αυτό γιατί, «αν μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά» είχε σχολιάσει ο κ. Τσιόδρας με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίας του τον περασμένο Μάιο στην καθημερινή μέχρι τότε ενημέρωση για τη διασπορά του ιού, προαναγγέλλοντας ως δυσοίωνη για την εξέλιξη της νόσου την τυχόν επιστροφή του.

Τους μήνες που μεσολάβησαν, ωστόσο, ο κ. Τσιόδρας ήταν παρών σε όλες τις αποφάσεις της Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, κρατώντας τον γνωμοδοτικό του ρόλο και πίσω από τις κάμερες χωρίς διακοπή. Η αποστροφή, άλλωστε, χθες του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα ότι “δεν υπάρχει καμία απόσυρση από το προσκήνιο του κ. Τσιόδρα” άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του στην ενημέρωση σήμερα στις 6 το απόγευμα, δεδομένης της αυγουστιάτικης έξαρσης των κρουσμάτων.