Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΚΟΝΟΣ: Συναγερμός για ιχνηλάτηση των επαφών της τουρίστριας με κορονοϊό

469 καλεσμένοι βρέθηκαν στο παράνομο πάρτι στη Φτελιά, που έγινε την περασμένη Πέμπτη. Ανάμεσα τους και ένα ζευγάρι από την Ισπανία που έσπ...


469 καλεσμένοι βρέθηκαν στο παράνομο πάρτι στη Φτελιά, που έγινε την περασμένη Πέμπτη. Ανάμεσα τους και ένα ζευγάρι από την Ισπανία που έσπασε την καραντίνα. Τι κατέθεσε στις αρχές.






Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παράνομο πάρτι με 469 άτομα που έγινε σε βίλα, στη Μύκονο. Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των καλεσμένων βρισκόταν ζευγάρι ξένων τουριστών, που διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας του νησιού, αλλά παραβίασε τα μέτρα και συνελήφθη.




Όλα άρχισαν όταν κάτοικος της Φτελιάς έκανε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η αστυνομία εντόπισε το πάρτι με drone και έσπευσε στο σημείο περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού, που μετέδωσε το MEGA: “45 λεπτά μετά, με τηλεκοντρόλ άνοιξε η γκαραζόπορτα και άρχισε να βγαίνει από τη βίλα μεγάλος αριθμός ατόμων. Τόσο με τα πόδια, όσο και με αυτοκίνητα”.

Το κλιμάκιο έκανε “ντου” στη βίλα, όπου εντόπισε ναρκωτικά. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ανάμεσα στους καλεσμένους, συνελήφθη ένα ζευγάρι ξένων τουριστών για κατοχή μεθαμφεταμινών και “ροζ κοκαΐνης”, ουσία που χρησιμοποιείται στα sex parties.


Στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μυκόνου, αλλά είχε παραβιάσει τους κανονισμούς για να πάει στο πάρτι. Όπως είχε μεταδώσει πριν από λίγες ημέρες ο ΑΝΤ1, το ζευγάρι ανήκε σε παρέα πέντε ατόμων από την Ισπανία, που έκαναν τεστ για τον κορονοϊό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν πετάξουν για Μύκονο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι η μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα ήταν θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας μαζί με τον σύντροφό της…


“Εμείς δεν γνωρίζαμε τι προβλέπει ο νόμος και από την επόμενη ημέρα κάναμε πάλι μοριακό τεστ για τον κορονοϊό σε ιδιωτικό ιατρείο στη Μύκονο και βγήκαμε όλοι αρνητικοί. Έτσι πήγαμε σε αυτό το πάρτι”, φέρονται να κατέθεσαν. Πλέον, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο νησί, καθώς είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτιση των επαφών της γυναίκας για τυχόν εντοπισμό άλλων κρουσμάτων κορονοϊού.