Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει η Ερρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς»

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Ερρικα Πρεζεράκου μετά το πολύωρο χειρουργείο που έκανε εξαιτίας του ατυχήματος που εί...


Στο νοσοκομείο ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Ερρικα Πρεζεράκου μετά το πολύωρο χειρουργείο που έκανε εξαιτίας του ατυχήματος που είχε την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο.




Πιο συγκεκριμένα, η Ερρικα Πρεζεράκου, ενώ βρισκόταν σε σκάφος με τον σύντροφό της στα ανοιχτά της Κύθνου, έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να την τραυματίσει σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού.





Η ίδια σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» για την κατάσταση της υγείας της, η Ερρικα Πρεζεράκου εξομολογείται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, αλλά νιώθει ευγνωμοσύνη που γλίτωσε τα χειρότερα. «Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο τον χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά, λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη, γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια, έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», καταλήγει η Ερρικα Πρεζεράκου.