Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λεπέν: «Δεν θα διστάσω σε όσους εγκληματούν - Αν είναι Γάλλοι φυλακή αν είναι αλλοδαποί απέλαση»

Ενόψει των γαλλικών προεδρικών εκλογών σε δύο χρόνια, η Marine Le Pen ελπίζει για μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι το 2017 όταν κέρδισε ο Emma...

Μ.Λεπέν: «Δεν θα διστάσω σε όσους εγκληματούν - Αν είναι Γάλλοι φυλακή αν είναι αλλοδαποί απέλαση»

Ενόψει των γαλλικών προεδρικών εκλογών σε δύο χρόνια, η Marine Le Pen ελπίζει για μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι το 2017 όταν κέρδισε ο Emmanuel Macron. Σε μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, υπόσχεται να καταπολεμήσει την αυξανόμενη ανομία στη χώρα.




Στον πρώτο γύρο των εκλογών το 2017, κανένας από τους υποψηφίους δεν έλαβε την πλειοψηφία, πράγμα που σήμαινε έναν νέο γύρο για τα δύο μεγαλύτερα ονόματα. Στον δεύτερο γύρο, ο Macron τελικά κέρδισε τη Le Pen. Ενώ οι επόμενες εκλογές σε δύο χρόνια αρχίζουν να πλησιάζουν σιγά σιγά, η Le Pen μιλά για τις φιλοδοξίες της εάν γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας.

Αναφέρεται σε μια έρευνα που δείχνει ότι σχεδόν το 70% των Γάλλων δεν αισθάνονται ασφαλείς στην καθημερινή τους ζωή. Υπόσχεται επίσης να απελάσει όλους τους εγκληματίες μετανάστες εάν κερδίσει τις εκλογές του 2022. "Ο ρόλος ενός πολιτικού, κυρίως της κυβέρνησης, δεν είναι να σχολιάζει, να απορρίπτει ή να καταδικάζει, αλλά να ενεργεί", δήλωσε ο Le Pen.

“Όταν έρθει η ώρα να ασκήσω την εξουσία, δεν θα διστάσω: οι δράστες θα καταδικαστούν, δηλαδή στη φυλακή εάν είναι Γάλλοι και στο αεροπλάνο εάν είναι αλλοδαποί” συμπληρώνει.