Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λοιμωξιολόγος: Πώς κολλήσαμε κορονοϊό στο ΑΧΕΠΑ

Ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Κολλάρας, είναι ένα από τα 14 κρούσματα κορονοιού που κατα...


Ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Κολλάρας, είναι ένα από τα 14 κρούσματα κορονοιού που καταγράφηκαν στο ΑΧΕΠΑ.






Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τόνισε πως προφανώς το ιικό φορτίο στην ειδική μονάδα COVID-19, ήταν πολύ μεγάλο, υπήρχαν πολλοί ασθενείς και συνωστισμός, αλλά δεν θα ήταν απίθανο να κόλλησαν κορονοϊό και εκτός του νοσοκομείου.

“Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ακόμα και σε εμάς που παίρνουμε όλα τα μέτρα” δήλωσε ο λοιμωξιολόγος εφιστώντας την προσοχή καθώς ο ιός φαίνεται -όπως εκτίμησε- πάρα πολύ μεταδοτικός.


“Μπορεί να νοσήσει οποιοσδήποτε, οποιασδήποτε ηλικίας. Άνθρωποι νέοι, διασωληνώθηκαν, είχαν επιπλοκές. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”, υπογράμμισε ο λοιμωξιολόγος, στέλνοντας μήνυμα στους πολίτες που τον ακούν, για προσοχή και τήρηση των μέτρων προστασίας.

“Εκεί που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός, σε μέρη που ο κόσμος συνωστίζεται ή σε οίκους ευγηρίας, είναι δυνατόν να υπάρξει υπερμετάδοση”, εξήγησε ο κ. Κολλάρας.

Τόσο ο κ.Κολλάρας, όσο και οι άλλοι 13 εργαζόμενοι του νοσοκομείου που νοσούν, νιώθουν καλά, δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και παραμένουν σε καραντίνα.