Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ για το Ισραήλ η τουρκία...»! Έκθεση της ΜΟΣΑΝΤ βάζει το νερό στ' αυλάκι για όσα έρχονται στη Μεσόγειο...!!

Ξεκινάει η σύγκρουση Ισραήλ-Τουρκίας... Επιτέλους το Ισραήλ περνάει στην αντεπίθεση και καταλαβαίνει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ...


Ξεκινάει η σύγκρουση Ισραήλ-Τουρκίας... Επιτέλους το Ισραήλ περνάει στην αντεπίθεση και καταλαβαίνει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η Τουρκία.




Η Άγκυρα έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην Α. Μεσόγειο και έχει βάλει στο στόχαστρό του και το Ισραήλ.

Πριν όμως στοχεύσει το Ισραήλ, η Τουρκία προσπαθεί να προωθήσει τους αβάσιμους ισχυρισμούς της στη Μεσόγειο.

Αυτό έχει ήδη προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων, κάνοντας την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τα ΗΑΕ και τη Γαλλία να ενωθούν για να καταδικάσουν την επίθεση της Τουρκίας.

Η Τουρκία έστειλε το Oruc Reis για τη διεξαγωγή «έρευνας» στη ελληνική ΑΟΖ. Αυτή είναι μια ερευνητική αποστολή με πολλές στρατιωτικές πτυχές πίσω από αυτήν.

Ποιά είναι όμως η αντίδραση των συμμάχων μας; Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, παρά τις πολλές φιλοτουρκικές φωνές, ανησυχεί σφόδρα για την Τουρκία. Ο Τραμπ όμως το αντίθετο. Η ΕΕ αδιαφορεί, η Ρωσία απλά παρακολουθεί και το Ισραήλ με την Γαλλία αναλαμβάνουν δράση.

Η εκθεση της Μossad

Σύμφωνα με μεγάλο βρετανικό ΜΜΕ, ''για το Ισραήλ η μεγαλύτερη απειλή στην περιοχή είναι η Τουρκία.

Αυτό είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της MOSSAD Υossi Cohen σε συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς των μυστικών υπηρεσιών από την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα.

''Η πραγματική απειλή δεν είναι το Ιράν, αλλά η Τουρκία''.

Αυτό σημαίνει πολλά και για την Ελλάδα, καθώς η χώρα μας βρίσκει άλλον έναν συμπαραστάτη στη σύγκρουση με την Άγκυρα.pentapostagma.gr