Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΑΣ: «Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι επιβεβαιώθηκαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Δημοκρα...



Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι επιβεβαιώθηκαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία.





«Έγινε γνωστό ότι σε εργαζόμενους του δ. Θεσ/νίκης διαγνώστηκαν 3 νέα κρούσματα κορονοιού. Τα κρούσματα και τα 3 διαγνώστηκαν στον ίδιο χώρο, στις διοικητικές υπηρεσίες της καθαριότητας, που στεγάζονται στο χώρο του μηχανουργείου-ΣΜΑ», σημειώνει.

Και συμπληρώνει ότι «τα δείγματα είχαν ληφθεί την Πέμπτη από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Είναι λογικό στους εργαζόμενους να υπάρχει μεγάλη ανησυχία».




Παράλληλα, αναφέρεται και στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς «εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι από τη διοίκηση του δήμου δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ακόμη (τουλάχιστον ως το μεσημέρι της Δευτέρας), αν και γνώριζαν τα κρούσματα από την Κυριακή».

«Καλούμε τις κρατικές υπηρεσίες και τη διοίκηση του δήμου να ενημερώσουν για ποιες ενέργειες έχουν κάνει και τι προτίθενται να πράξουν. Απαιτούμε την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
Καλούμε τις άλλες παρατάξεις του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων σε άμεση συνεδρίαση. Γνωρίζουμε ότι οι μέρες είναι «δύσκολες» (επιδημία, άδειες), όμως και το θέμα είναι ιδιαίτερης σημασίας», καταλήγει η ΔΑΣ.

Σε επικοινωνία του Thestival.gr με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για την ύπαρξη τρίτου κρούσματος κορωνοϊού και ότι αυτή θα γίνει πιθανότατα αύριο, Τρίτη.

«Η υπηρεσία θα ενημερωθεί αύριο για τα αποτελέσματα των τεστ. Πρώτα ο ΕΟΔΥ ενημερώνει τους ανθρώπους λόγω προσωπικών δεδομένων και μετά ενημερώνεται η υπηρεσία από τον ασθενή», σημείωσε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες κατά της εξάπλωσης της COVID-19 προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη διασπορά του ιού.

«Έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα με τη χρήση μάσκας, απολυμάνσεις και θερμομετρήσεις. Πάμε πάντοτε βάσει των πρωτοκόλλων και τον ΕΟΔΥ».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, οι δειγματοληψίες σε εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.







thestival.gr