Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΥ Κοζάνης: Βγήκε από την εντατική η 67χρονη υπάλληλος- Μακρύς ο δρόμος για την αποκατάσταση του 56χρονου

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 67χρονη υπάλληλο της ΔΟΥ Κοζάνης, που χτύπησε ο 45χρονος με τσεκούρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του prlog...


Ευχάριστα είναι τα νέα για την 67χρονη υπάλληλο της ΔΟΥ Κοζάνης, που χτύπησε ο 45χρονος με τσεκούρι.





Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos η 67χρονη θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη από την εντατική του Παπανικολάου και στη συνέχεια θα συνεχίσει την αναπνευστική της αποκατάστασή της για να απελευθερωθεί από την τραχειοτομή. Ήδη έχει αρχίσει να περπατάει και η κατάστασή της είναι πολύ καλή. Φυσικά έχει χάσει το δεξί της μάτι, αλλά δεν έχει κάποια άλλη αναπηρία.




Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος εδώ και μέρες έχει ανταποκριθεί στη σύγκλιση του τραύματός του, αλλά έχει βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη. Βρίσκεται ακόμα σε κωματώδη κατάσταση αλλά δεν υποστηρίζεται με μηχανήματα. Οι βλάβες στον εγκέφαλο είναι μεγάλες και είναι ακόμα μεγάλος ο δρόμος της αποκατάστασης. Οι δύο ασθενείς βρίσκονται ήδη ένα μήνα στο Νοσοκομείο.

Ο διευθυντής μίλησε στον Ant1 για τις στιγμές αγωνίες που έζησαν οι υπάλληλοι, αλλά και το πώς κατάφερε να τον ακινητοποιήσει αναφέρει: «Την ημέρα εκείνη, οι συνάδελφοί μου ζούσαν σκηνές που παραπέμπουν σε θρίλερ,όταν τους επιτέθηκε και τους χτύπησε με το τσεκούρι. Εγώ άκουσα φασαρία, κατέβηκα και συνάντησα τη φρίκη. Είδα να χτυπάει μία συνάδελφο, τη Μαρία. Ήταν μέσα στα αίματα και έτρεξα να τη σώσω. Δεν αισθάνθηκα φόβο, με έσπρωξε το ένστικτο».

«Έβριζε, έβριζε το σύστημα. Κι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, έβριζε τους αστυνομικούς. Όταν πήγαμε στην αστυνομία έλεγε συνέχεια ‘έσφαξα τους εφοριακούς, τώρα ήρθε η σειρά των μπάτσων», πρόσθεσε.