Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: 66χρονος έκρυβε σπίτι του εκατοντάδες γραμμάρια κοκαΐνης και πάνω από 12.000 ευρώ

Στο σπίτι του έκρυβε ένας 66χρονος εκατοντάδες γραμμάρια κοκαΐνης αλλά και πάνω από 12.000 ευρώ σε μετρητά με τις αστυνομικές αρχές στο Ηρά...


Στο σπίτι του έκρυβε ένας 66χρονος εκατοντάδες γραμμάρια κοκαΐνης αλλά και πάνω από 12.000 ευρώ σε μετρητά με τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.






Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί γνώριζαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έκανε διακίνηση σκληρών ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο γι’ αυτό και έστησαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.




Σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικοί τον έκαναν… τσακωτό την ώρα που κινούνταν με μοτοσικλέτα και τον σταμάτησαν για έλεγχο ενώ στη συνέχεια πήγαν να ερευνήσουν το σπίτι του που βρίσκεται σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο.

Εκεί, βρήκαν και κατάσχεσαν: 437,8 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 12.180 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 μεταλλικές πρέσες χειρός, 3 κινητά τηλέφωνα και δύο μαχαίρια. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: cretapost