Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορύφωση του καύσωνα σήμερα - Θα αγγίξει τους 41 βαθμούς το θερμόμετρο

Ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες περιμένουμε αύριο Δευτέρα και την Τρίτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τον καιρό να παραμένει ιδιαίτερα ζ...


Ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες περιμένουμε αύριο Δευτέρα και την Τρίτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τον καιρό να παραμένει ιδιαίτερα ζεστός για την εποχή.




Σύμφωνα με το εν ισχύι έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, ειδικά για την Αττική οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας τη Δευτέρα και την Τρίτη προβλέπεται να φτάσουν τους 38 με 39 και πιθανώς κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου, στα παραθαλάσσια όμως η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




Όσον αφορά στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, αύριο Δευτέρα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 39 και στα κεντρικά και τα νότια κατά τόπους τους 40 και πιθανώς τους 41 βαθμούς. Ενδεικτικά, όπως αναφέρει το meteo.gr, στη Λάρισα η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου και την Τρίτη τους 40 βαθμούς, ενώ στο Αγρίνιο το θερμόμετρο τη Δευτέρα θα δείξει ακόμα και 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά την Τρίτη θα πέσει στους 37 βαθμούς.

Στη νησιωτική χώρα το θερμόμετρο τη Δευτέρα θα δείξει 34 με 36 βαθμούς, με εξαίρεση τις Κυκλάδες που η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 33 βαθμούς. Ενώ την Τρίτη στα νησιά του Αιγαίου θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 37 και πιθανώς τους 38 βαθμούς.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σταδιακά από την Τετάρτη, τόσο στην Αττική όσο και στις υπόλοιπες περιοχές, με το θερμόμετρο πάντως να παραμένει υψηλά και να δείχνει 36 και 37 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.