Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Γαλλία Εστειλε στην Κρήτη... 3 νέα RAFALE εξοπλισμένα με πυραύλους κατά πλοίων...!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού τύπου προετοιμάζονται νέες στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας. Ασκήσεις οι οποίες θα γίν...

Indian Air Force expects delivery of first five Rafale fighters in late July

Σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού τύπου προετοιμάζονται νέες στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας. Ασκήσεις οι οποίες θα γίνουν περίπου το ίδιο διάστημα που θα βρίσκονται στην Σούδα τα 4 μαχητικά αεροσκάφη τύπου F16 block 60 των ΗΑΕ.






Για τον σκοπό αυτόν το Παρίσι αντικατάστησε το ζεύγος των μαχητικών Rafale που είχε στείλει με 3 νέα εξοπλισμένα με πυραύλους κατά πλοίων και με συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών Rafale.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 την άλλη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί αεροπορικές ασκήσεις ελληνικών και γαλλικών μαχητικών πέριξ της Κρήτης, ενώ τα γαλλικά μαχητικά θα ενταχθούν στην γαλλική δύναμη Κύπρου η οποία θα αποκτήσει σχεδόν μόνιμο χαρακτήρα όπως φαίνεται. Οι Τούρκοι όπως δείχνουν τα δεδομένα θα βρεθούν εγκλωβισμένοι απο Έλληνες, Γάλλους, ΗΑΕ, ενώ στο βάθος θα έρθουν και οι Αιγύπτιοι που θέλουν να δηλώσουν παρών στις εξελίξεις στην περιοχή.