Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... «Η προσγείωση γαλλικών μαχητικών στην Κύπρο είναι παραβίαση των συμφωνιών του 1960»...!!!

Αντίδραση από το υπουργείο εξωτερικών προς τη Γαλλία για τα RAFALE που εγκαταστάθηκαν στην βάση της Πάφου... Ο εκπρόσωπος του υπουργεί...


Αντίδραση από το υπουργείο εξωτερικών προς τη Γαλλία για τα RAFALE που εγκαταστάθηκαν στην βάση της Πάφου...




Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Χακί Ακσόι, δήλωσε πως η προσγείωση γαλλικών στρατιωτικών αεροσκαφών σxτην Κύπρο, “Αποτελεί παραβίαση των συμφωνιών του 1960 σχετικά με την προσωρινή η μόνιμη τοποθέτηση αεροσκαφών στο νησί. Η Γαλλία που δεν είναι εγγυητής στο νησί της Κύπρου, με αυτή της την στάση, με επικίνδυνο τρόπο εξωθεί σε κλιμάκωση την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ένταση για την οποία είναι υπεύθυνο το δίδυμο Ελλάδας-Ελληνοκυπρίων. Για μία ακόμη φορά το υπενθυμίζουμε. Κάθε προσπάθεια αποκλεισμού της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο, θα καταλήξει σε απογοήτευση”.

Sondakika.com. 27/8/2020

Σχ.tourkikanea.gr: ” Προσέξτε θράσος οι απόγονοι του Δράμαλη.... Όταν αυτοί μεταφέρουν άρματα Leopard στην κατεχόμενη Κύπρο, δεν είναι παραβίαση των συμφωνιών…. Όταν μεταφέρουν ένοπλα ΜΕΑ δεν είναι παραβίαση συμφωνιών. Αλλά όταν προσγειώνονται εκεί πέρα γαλλικά αεροσκάφη με την έγκριση της Κυπριακής Δημοκρατίας τότε λένε είναι παραβίαση !!!