Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος Γρκίζος Λύκος ΒΙΑΣΕ 18ρονη Κουρδισα... αφέθηκε ελεύθερος και η κοπελίτσα αυτοκτόνησε…!!!

Είχε υποστεί βιασμό από τον επαγγελματία λοχία: Η 18χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της Η 18 ετών Ι.Ε. η οποία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας...


Είχε υποστεί βιασμό από τον επαγγελματία λοχία: Η 18χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της

Η 18 ετών Ι.Ε. η οποία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά τον βιασμό που υπέστη από τον επαγγελματία λοχία Μουσά Ορχάν, έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις 16 Ιουλίου.




Η Ι.Ε. στο Μπεσίρι του νομού Μπάτμαν, για την οποία μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας της, αποκαλύφθηκε ότι είχε υποστεί βιασμό από τον επαγγελματία λοχία, πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Την ώρα που η Ι.Ε. μετά από την αυτοκτονία της έδινα αγώνα για τη ζωή της, αποκαλύφθηκε και σημείωμα στο οποίο ανέφερε τον βιασμό της και τότε μετά από καταγγελία της οικογένειας συνελήφθη ο επαγγελματίας λοχίας Ορχάν, ο οποίος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως δεν την βίασε.

Όταν όμως η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της κοπέλας, εκείνος υποστήριξε πως γνωρίστηκαν στην Σιίρτ και ότι ο ίδιος ήταν μεθυσμένος.

Σχετικά με την υπόθεση επιβλήθηκε απόφαση απορρήτου, ενώ ο λοχίας που κατηγορήθηκε για “σεξουαλική εκμετάλλευση” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από το πρωτοδικείο του Σιίρτ.

https://ilerihaber.org - https://tourkikanea.gr