Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ... Από Αθήνα και Λευκωσία για το YAVUZ που τρυπάει αυτή την ώρα την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα Κύπρου,,,!!! Συμμετέχουν και ΟΛΑ τα ΜΜΕ...!!!

Από τα ξημερώματα σχεδόν ο "Στόχος" έχει αποκαλύψει ότι το τουρκικό γεωτρύπανο (και όχι ερευνητικό) τρυπάει μέσα στο οικόπε...



Από τα ξημερώματα σχεδόν ο "Στόχος" έχει αποκαλύψει ότι το τουρκικό γεωτρύπανο (και όχι ερευνητικό) τρυπάει μέσα στο οικόπεδο 6, εντός της Ελληνικής ΑΟΖ Κύπρου. Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός... Ούτε καν των \γνωστών αντιγραφέων του ίντερνετ που το παίζουν και αντισυστημικοί... Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, αφού προφανώς υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ σε αντάλλαγμα για την σιωπή τους, εκτός από τις γνωστές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας....




Όπως αποκάλυψε το stoxos.gr... Την ώρα που όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο Όρουτς Ρέϊς που απειλούσε την Ελληνική ΑΟΖ κάτω από το Καστελόριζο, την ώρα που οι τούρκοι ετοιμάζουν με NATVEX να στείλουν Ανατολικά της Αμμοχώστου το BARBAROS -και τα δύο ερευνητικά πλοία- του τουρκικό ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ YAVUZ προβαίνει σε άκρως επιθετική ενέργεια αυτή την ώρα στην θαλάσσια περιοχή νότιο δυτικά της Κύπρου.

Δηλαδή η τουρκία ΤΡΥΠΑΕΙ αυτή την ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΛΑΧΝΑ και δεν κουνιέται κανείς! Αλλά και σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο σε Αθήνα και Λευκωσία το κάνει γαργάρα, είτε γιατί έχουν εκαπαιδευτεί στην αδιαφορία και την ασχετοσύνη, είτε γιατί ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ...!!

Μάλιστα το σημείο στο οποίο ΕΝΕΡΓΕΙ αυτη την στιγμή το γεωτρύπανο YAVUZ είναι αδειοδοτημένα στην ENI και την ΤΟΤΑΛ με συμφωνία που υπογράφτηκε το 2017! Αλλά οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ της Μεσογείου δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Τουλάχιστον τίποτα από λόγια και δηλώσεις... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πληροφορίες του "Στόχου" αναφέρουν πως Αεροσκάφος ΑΣΕΠΕ (Aερομεταφερόμενο Σύστημα Εγκαίρου Προειδοποιήσεως και Ελέγχου) τύπου Εmbraer Erieye EMB-145 AEW&C της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας (380 Μ.ΑΣΕΠΕ), με κωδικό κλήσης HAF380, διενήργησε σήμερα τρίωρη αποστολή στην Ανατολική Μεσόγειο, εντός του FIR Λευκωσίας, στην περιοχή που διενεργεί παράνομες γεωτρήσεις το τουρκικό γεωτρύπανο YAVUZ.

Άρα γνωρίζουν, αλλά προσπαθόύν να το κρατήσουν εξαφανισμένο από την δημοσιότητα γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να αντιδράσουν... Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Μητέρα Πατρίδα της Κύπρου ΑΛΛΑ και ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ δύναμη και είναι υποχρεωμένη να επέμβει για την Ασφάλεια της και τα συμφέροντα της, που είναι συμφέροντα ολόκληρου του Ελληνισμού... Αλλά προτιμούν να επιβάλουν το Νόμο της Σιωπής...

Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ τότε τί είναι;

Εφημερίδα "Στόχος"