Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βγήκε η ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.... Fake news τα περί ροζ σκανδάλου με ιατρικό προσωπικό

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διετάχθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων από τον διοικητή Κώστα Γρηγορίου μετά τα δημοσιεύματα για ερωτικές περιπτύξει...



Ένορκη Διοικητική Εξέταση διετάχθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων από τον διοικητή Κώστα Γρηγορίου μετά τα δημοσιεύματα για ερωτικές περιπτύξεις του προσωπικού εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος.




Το νοσοκομείο Τρικάλων με ανακοίνωση του διέψευσε τα δημοσίευματα και ξεκίνησε Ένορκη διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν με τη σχετική αναφορά από το ράδιο Ζυγός το πρωί της Τρίτης όπου έγινε λόγος για συνεύρεση νοσηλευτή με μια ειδικευόμενη γιατρό και ότι τους θέματος επιλήφθη η αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, του trikalanews.gr, ζευγάρι του ιατρικού προσωπικού φέρεται να έχει ερωτική συνεύρεση στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ακούγονται σε όλο το νοσηλευτικό ίδρυμα…τρομάζοντας ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως εργαζόμενοι του νοσοκομείου που άκουσαν τα ουρλιαχτά τους, κάλεσαν την αστυνομία, καθώς σε διπλανό δωμάτιο του χώρου, νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων με τις φωνές να δίνουν την λανθασμένη εντύπωση ότι γίνεται απόδραση.Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο χώρο, έπιασαν το ζευγάρι τη στιγμή της ερωτικής πράξης.

Την συγκεκριμένη πληροφορία ωστόσο διαψεύδει μέσω επίσημης ανακοίνωσης του το νοσοκομείο το οποίο τονίζει πως η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί "εισβολής αστυνομικών” στους χώρους του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
“Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μεσούσης της ΕΔΕ και λόγω του γεγονότος ότι η σχετική ¨είδηση¨ έχει αναπαραχθεί σε διάφορα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας με τίτλους ιδιαιτέρως προσβλητικούς για τη φήμη του Νοσοκομείου και ΚΥΡΙΩΣ για τους εργαζόμενους σε αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το εξής:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί ¨εισβολής αστυνομικών¨ στους χώρους του Νοσοκομείου και όσα άλλα ¨δήθεν¨ συνέβησαν κατά τα δημοσιεύματα. Με το πέρας της ΕΔΕ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για την όλη υπόθεση, η οποία μέχρι τώρα περιορίζεται σε ¨φήμες και διαδόσεις¨.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως επιφυλάσσεται για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης των εργαζομένων σε αυτό”.