Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανήλικοι έκλεβαν μηχανάκια και έκαναν διαρρήξεις στη Ρόδο

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου Την στιγμή που «ρουφούσαν» καύσιμα από ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο στην πόλη...



Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου
Την στιγμή που «ρουφούσαν» καύσιμα από ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο στην πόλη της Ρόδου, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 16 και 18 χρόνων. Όπως αποδείχθηκε, μαζί με έναν 17χρονο είχαν διαπράξει συνολικά οκτώ κλοπές.

Στο πλαίσιο της έρευνας η οποία συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές δικύκλων, οι κλοπές εξαρτημάτων από άλλα δυο δίκυκλα και δυο διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, που είχαν διαπράξει οι τρεις νεαροί τις τελευταίες 15 ημέρες. Μάλιστα, σε έναν υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα», βρέθηκαν μια μοτοσικλέτα, ένα μοτοποδήλατο και τα κλεμμένα εξαρτήματα που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Τα ευρήματα αποδόθηκαν στους δικαιούχους και οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές που βαρύνει και τον 17χρονο που αναζητείται. Δίωξη ασκήθηκε και στους γονείς των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.