Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΘΩΜΑΝΙΣΤΕΣ... Πήγαν στην Πρεσβεία μας στην Άγκυρα και κατέθεσαν ΜΑΥΡΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Στην Αγκυρα μία ομάδα ατόμων του συλλόγου Εστίες Οθωμανών, διαμαρτυρήθηκαν για την πυρπόληση της τουρκικής σημαίας, αφήνοντας ένα μα...



Στην Αγκυρα μία ομάδα ατόμων του συλλόγου Εστίες Οθωμανών, διαμαρτυρήθηκαν για την πυρπόληση της τουρκικής σημαίας, αφήνοντας ένα μαύρο στεφάνι μπροστά στην πρεσβεία της Ελλάδας.
…..
Ο γενικός πρόεδρος του συλλόγου Εστίες Οθωμανών Καντίρ Τζανπολάτ, μαζί με μία ομάδα, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν μπροστά στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τσάνκαγια. Σε δήλωση που έκανε εκεί ο Τζανπολάτ, είπε: “Tο κάψιμο της τουρκικής σημαίας επέφερε το μίσος και την οργή του τουρκικού έθνους. Για αυτό το λόγο εμείς δεν θα κάψουμε τη σημαία της Ελλάδας. Θα λύσουμε αυτά τα θέματα με ανεκτικότητα και διατηρώντας ίσες αποστάσεις σε όλους. Το κάψιμο της τουρκικής σημαίας ή της σημαίας μιας άλλης χώρας δεν διασφαλίζει κέρδος σε κανέναν. Εξ ονόματός του τερματισμού της οργής και του μίσους, σήμερα καταθέτουμε μαύρο στεφάνι μπροστά στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα….. Εμείς δεν καίμε την σημαία καμίας χώρας”.

https://www.sondakika.com
- https://tourkikanea.gr