Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαμοθράκη: Περίεργη Επίθεση κουκουλοφόρων σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Ως την ειρηνική Σαμοθράκη έφτασε η βία κατά των αστυνομικών! Μια ομάδα αγνώστων έβαλε στο στόχαστρό της ένα υπηρεσιακό όχημα τύπου βαν ...

opke

Ως την ειρηνική Σαμοθράκη έφτασε η βία κατά των αστυνομικών! Μια ομάδα αγνώστων έβαλε στο στόχαστρό της ένα υπηρεσιακό όχημα τύπου βαν που ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία στο νησί τα καλοκαίρια.

Η επίθεση στο αστυνομικό βαν εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από μια ομάδα νεαρών οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά έξω από το ξενοδοχείο, όπου το «βομβάρδισαν» με πέτρες προκαλώντας του εκτεταμένες φθορές. Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η τοπική Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δολιοφθορέων και την σύλληψή τους. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας.