Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... Σοκαριστικές σκηνές στις ΗΠΑ: Μαύροι νεαροί ξυλοκοπούν άγρια έγκυο ΚΑΙ το παιδάκι της - Τους πάταγαν το κεφάλι (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές-σοκ εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν του Ιλινόι χθες, όπου ομάδα μαύρων νεαρών επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έγκυο μητέρα με τ...

Σοκαριστικές σκηνές στις ΗΠΑ: Μαύροι νεαροί ξυλοκοπούν άγρια έγκυο με το παιδάκι της - Τους πάταγαν το κεφάλι (βίντεο)

Σκηνές-σοκ εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν του Ιλινόι χθες, όπου ομάδα μαύρων νεαρών επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έγκυο μητέρα με το παιδάκι της.







Μια ομάδα 4 ατόμων (αγόρια και κορίτσια μαζί) επιτέθηκαν σε μια έγκυο μητέρα στη μέση του δρόμου και άρχισαν να τη γρονθοκοπούν και να την κλωτσούν άγρια. Από τη μανία των νεαρών δεν γλύτωσε ούτε το μικρό κοριτσάκι της εγκύου που είχε μαζί της.

Μάλιστα όπως κατέγραψε και η κάμερα, ένας έφηβος παίρνει φόρα, και με κλωτσιά καράτε χτυπάει το μικρό κοριτσάκι στο κεφάλι την ώρα που η έγκυος μητέρα του πεσμένη στην άσφαλτο, δέχεται βροχή χτυπημάτων στο πρόσωπο και το κορμί της.

Την ίδια στιγμή το κοριτσάκι κλαίει και η μητέρα φωνάζει σε βοήθεια αλλά δεν παρεμβαίνει κανείς. Τα αίτια αυτού του τσακωμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το βίντεο για να ταυτοποιήσουν τους 4 έφηβους που έδειραν την έγκυο.