Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Τους έβαλε στο σπίτι του και τον σακάτεψαν στο ξύλο! Άγνωστες αλήθειες για την άγρια ληστεία

Συνελήφθη προχθές το πρωί (13-07-2020) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 23χρονος Έλληνας έπειτα από ένταλ...


Συνελήφθη προχθές το πρωί (13-07-2020) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 23χρονος Έλληνας έπειτα από ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ρόδου για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας που διαπράχτηκαν στη Ρόδο την 23η Ιανουαρίου 2020.





Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές. Στην ίδια υπόθεση έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος, από κοινού με τον 23χρονο, αφαίρεσαν με την χρήση σωματικής βίας από διαμέρισμα 21χρονου, ηλεκτρονικές συσκευές και οινοπνευματώδη ποτά. Ο 39χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 22ας Ιανουαρίου 2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα την 22α Ιανουαρίου 2020 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον 21χρονο, ότι το πρωί της ίδιας ημέρας έπεσε θύμα ληστείας από τους δύο κατηγορούμενους. Ειδικότερα κατήγγειλε ότι το πρωί μετέβη μαζί τους στην οικία του πρώτου που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Αναστασίας 8, όπου έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα σπασμένα χάπια και πιθανότατα κοκαΐνη.

Δεν είχε χρήματα και αντάλλαξε το κινητό του με τον πρώτο. Πλην όμως όταν έφυγε πήρε το κινητό του με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν και να δεχτεί αρχικά απειλές και ακολούθως σωματική βία με μπουνιές, κλωτσιές και χρήση αεροβόλου όπλου με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Α.Τ. Ρόδου. Καθώς δεν επιθυμούσε κανένας να υποβάλει εγκλήσεις, αποχώρησαν και στην συνέχεια μετέβησαν όλοι μαζί εκ νέου στην οικία του πρώτου.

Εκεί λογομάχησαν ξανά και ο οι δύο κατηγορούμενοι τον οδήγησαν στην οικία του, στην συμβολή των οδών Καναδά και Βενετοκλέων, όπου και αφαίρεσαν μία τηλεόραση, μία παιχνιδομηχανή, ένα ζευγάρι γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, καθώς και 4-5 οινοπνευματώδη μπουκάλια ποτών συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ. Ο πρώτος κατηγορούμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε προαύλιο χώρο στην οικία του, όπου ανευρέθηκαν τα κλοπιμαία. Ο πρώτος αποδέχτηκε εν μέρει τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες.

Πηγή: dimokratiki.gr