Tελευταια Νεα

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2020

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ... Όπου επιχειρήσουν απόβαση θα τους λιανίσουμε ...!!! Νησιά που έχουν πάνω πληθυσμό ,Στρατό και Εφέδρους δεν πατάνε Τούρκοι που να τους οδηγεί ο ίδιος Αλλάχ!


Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού φοβάται την Ανάπτυξη του Τούρκικου Ναυτικού που πλέον έχει αλλάξει Ρότα και τακτική και δεν προσανατολίζεται πια στην απόκρουση και απόβαση των Δυνάμεων σε Ελληνικό νησί μεγάλης Έκτασης όπου το προγεφύρωμα είναι καταδικασμένο !

Κανείς Αξιωματικός που έχει λίγο Στρατιωτικό μυαλό δεν πιστεύει ότι θα πέσει ο Έβρος και μάλιστα σε μια μια νύχτα, όπως παλιά Αξιωματικοί της 1ης Τούρκικης Στρατιάς δήλωναν πομπωδώς σε Κατοίκους των χωριών των Συνόρων της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου !
Ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα ακόμη και αν έχουμε φάει τις σάρκες μας ,όπως έλεγε πάντα ο πρώην Α/ΓΕΣ και ένα από τα καλύτερα Κομάντο του Στρατού μας ο Στρατηγός Τσέλιος !

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος ήταν ο εμπνευστής της «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ » (φώτο) της πρώτης Άσκησης που σχεδιάστηκε με επιθετικό προσδιορισμό και να θυμηθούμε ότι ( ήταν ο Στρατηγός που σήκωσε τις περίφημες «Τούμπες» με ύψος περίπου οκτώ μέτρων με χώμα από την τάφρο και έξοδα μηδέν ) ώστε τα εποχούμενα αντιαρματικά να βαράνε και να διαλύουν τα Τούρκικα Άρματα από θέση ισχύος

Ο Επίτιμος Αρχηγός αυτός ήταν που έπιασε μήνυμα ότι οι Τούρκοι αφού δεν μπορούν να περάσουν τον Έβρο θα κάνουν υπερκέραση για να χτυπήσουν κάποιο νησί ,το πρώτο νησί που φοβήθηκε ότι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν αφού το πρώτα το απομονώσουν είναι η Σαμοθράκη και έτσι σε χρόνο άσχετο οργάνωσε σε συγκρότημα την άμυνα το νησιού και έκανε την άσκηση (ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 )με τρομακτικά αποτελέσματα και πολλές και βαριές απώλειες για τους επιτιθέμενους !

Συμπέρασμα : Νησιά που έχουν πάνω πληθυσμό ,Στρατό και Εφέδρους δεν πατάνε Τούρκοι που να τους οδηγεί ο ίδιος Αλλάχ!

Αυτό το ξέρουν καλύτερα από όλους και οι Στρατιωτικοί Διοικητές των νησιών του Αιγαίου και καθημερινά ετοιμάζονται για απόκρουση και καταστροφή προγεφυρώματος και αν η Πολεμική μας Αεροπορία αποκτήσει Υπεροχή στον Αέρα όπως είπε πρόσφατα Στρατηγός που έχει και το Κουμάντο των Επιχειρήσεων τους Τούρκους που θα επιχειρήσουν απόβαση θα τους λιανίσουμε !
Το κακό είναι ότι το ξέρουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι και για αυτό και άλλαξαν τα σχέδια τους …Όλες οι Τουρκικές Ασκήσεις και οι εκπαιδεύσεις έχουν πλέον πάρει άλλη διάσταση ,εκτός από την κλασική ετήσια Αποβατική άσκηση των Τούρκικων Δυνάμεων που συμβαίνει να είναι και η μεγαλύτερη τους Άσκηση , το Ναυτικό τους άλλαξε και κάνει πλέον Ασκήσει αποκλεισμού νησιών και εδώ πρέπει να δείξουμε την προσοχή μας !

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού πρέπει να γνωρίζει ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει Τακτικές Αποκλεισμού νησιών ,βραχονησίδων και συμπλεγμάτων !

Εκείνο που μετράει τώρα είναι τελειώνουμε με τις βολές δοκιμές των Τουρπιλών -Ασκήσεων, να τα φορτώσουμε με πραγματικές τορπίλες και να τα στείλουμε να κόβουν βόλτες στο Τρίγωνο του Θανάτου ώστε να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή !

ΑΝ το Ναυτικό καταφέρει να σηκώσει και τα Ναυτικής Συνεργασία Αεροσκάφη για να μαζεύουν πληροφορίες που κάποιοι ανεγκέφαλοι τα κατέβασαν (και κάποτε πρέπει να τους καλέσει ο Εισαγγελέας ) ώστε να μεταφέρουν «ζωντανές» πληροφορίες από το πεδίο της μάχης στο θάλαμο των επιχειρήσεων …δεν θα πιανόμαστε... https://veteranos.gr

« Προηγουμενη
Επομενη »