Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δραματική ανακοίνωση ... «Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ: Όλο και χειρότερη η κατάσταση παγκοσμίως για τον κορωνοϊό

Τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες αγγίζοντας τα 12 εκατομμύρια ανά την υφήλιο - Δείτε τι είπε ο γενικός διε...

Poi

Τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες αγγίζοντας τα 12 εκατομμύρια ανά την υφήλιο - Δείτε τι είπε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού




Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός κάνοντας μια αποτίμηση της κατάστασης παγκοσμίως για την εξάπλωση της νόσου Covid- 10.

Τα κρούσματα του νέου κορωνοιού αγγίζουν σχεδόν τα 12 εκατομμύρια με τον αριθμό τους να έχει διπλασιαστεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο ιός δεν είναι υπό έλεγχο.

«Ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus τόνισε ότι ο ιός δεν είναι υπό έλεγχο «στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη κι ότι η κατάσταση «επιδεινώνεται». Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί πάνω από 11,8 εκατομμύρια κρούσματα ανά την υφήλιο», γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Εν μέσω πανδημίας αυξάνονται σημαντικά τα κρούσματα σε ΗΠΑ και Βραζιλία, επισημαίνει ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ. Διευκρίνισε επίσης ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού δεν έχει ακόμη φτάσει στο αποκορύφωμά της καθώς τα μέτρα περιορισμού χαλάρωσαν για να διευκολύνουν τα διεθνή ταξίδια.