Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Επίθεση Ακάρ στην Εθνική μας Κυριαρχία: «Υπάρχουν νησιά και βραχονησίδες που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους»...!!

Η επιθετική ρητορική της Τουρκίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και κάθε ημέρα που περνά και μία πρόκληση εκτοξεύεται. Σε συνέν...


Η επιθετική ρητορική της Τουρκίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και κάθε ημέρα που περνά και μία πρόκληση εκτοξεύεται.




Σε συνέντευξη του στο BBC o υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε «Υπάρχουν νησιά, βραχονησίδες και νησίδες που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται προσοχή. Σε ορισμένα από αυτά, οι γείτονες μας οι Έλληνες, σε ανώτερο επίπεδο πραγματοποιούν επισκέψεις με υπερβολικές τελετές».

Το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κοινοποίησε δήλωση που έγινε στο BBC κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Χουλουσί Ακάρ στη Λιβύη την προηγούμενη εβδομάδα.

Σχετικά με το περιστατικό με το γαλλικό πολεμικό πλοίο στα ανοιχτά της Λιβύης, ο Ακάρ αρνήθηκε ότι υπήρξε παρενόχληση από τα τουρκικό ναυτικό.

«Δεν παρενοχλήσαμε το γαλλικό πλοίο. Το γαλλικό σκάφος, πλέοντας με ταχύτητα 20 κόμβων, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στα τρία συνοδευτικά πλοία μας», τόνισε ο τούρκος υπουργός. “Δώσαμε όλες τις πληροφορίες στο ΝΑΤΟ”, είπε.

Με πληροφορίες από: eleftherostypos.gr, cnn turk