Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν πείθει κανέναν πια! «Πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά ο Ιταλός φαρσέρ

Από το πρώτο του «χτύπημα», είχε φανεί πως κάτι πηγαίνει… πολύ στραβά με τον Ιταλό φαρσέρ, Ντε Μπενεντέτι. Είναι ο άνθρωπος με την εντελώς...

φαρσέρ


Από το πρώτο του «χτύπημα», είχε φανεί πως κάτι πηγαίνει… πολύ στραβά με τον Ιταλό φαρσέρ, Ντε Μπενεντέτι. Είναι ο άνθρωπος με την εντελώς διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο οποίος έχει “πεθάνει” την μισή διεθνή πολιτική -και όχι μόνο- σκηνή.






Τελευταίο του “θύμα” ευτυχώς στο… φανερά διαταραγμένο του μυαλό, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς. Ο Ιταλός φαρσέρ, λοιπόν… ξαναχτύπησε.

Κατά την προσφιλή του τακτική, δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρστου, μέσα από τον οποίο ανακοίνωνε την είδηση του «θανάτου» του Αντώνη Σαμαρά στα αγγλικά.





ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.

Προφανώς ο λογαριασμός αυτός ήταν ψεύτικος, μιας και ο κ. Σκέρτσος διαθέτει ήδη επίσημο λογαριασμό στο Twitter με διαφορετικό Username από αυτό που χρησιμοποίησε ο ιταλός φαρσέρ για την μακάβρια φάρσα του.

Ευτυχώς ο πρώην πρωθυπουργός χαίρει άκρας υγείας.

Τελευταίο θύμα του φαρσέρ ήταν ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών, Ζοάο Λεάο και ένα fake tweet περί θανάτου πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.