Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΥΠΕΓΡΑΨΕ το ΔΙΑΤΑΓΜΑ μετατροπής ο Ερντογάν...!!! Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του τουρκικού ΣΤΕ η ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ είναι ΗΔΗ τζαμί...!!!

ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΘΤΕΡΗΣ ΑΛΩΣΗΣ... Το επίσημο έγγραφο με το οποίο μετατρέπε...




ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΘΤΕΡΗΣ ΑΛΩΣΗΣ...

Το επίσημο έγγραφο με το οποίο μετατρέπει και με την βούλα την Αγία Σοφία σε τζαμί υπέγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το μεσημέρι της 10ης Ιουλίου του 2020..

Ελάχιστα λεπτά είχαν περάσει από την στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας με την οποία ακύρωνε το κυβερνητικό διάταγμα του 1934, με το οποίο είχε μετατραπεί σε μουσείο η Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έβαλε την υπογραφή του σε ένα νέο διάταγμα με το οποίο η Αγιά Σοφιά γίνεται τζαμί. Το διάταγμα το ανέβασε και στο twitter και το συνόδευε με την εξής φράση: «Με τις καλύτερες ευχές μου»




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------