Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟΣ... Σρέντερ: Ο Τραμπ δεν είναι προσωρινό φαινόμενο – Μπορεί να επανεκλεγεί

Ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επανεκλεγεί στην προεδ...

Γκέρχαρντ Σρέντερ: Ο Τραμπ δεν είναι προσωρινό φαινόμενο

Ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Υπάρχει περισσότερος Τραμπ στην αμερικανική κοινωνία από ό,τι θέλουν να ελπίζουν πολλοί σε εμάς. Ο Τραμπ δεν είναι προσωρινό φαινόμενο», δήλωσε ο Σρέντερ στο περιοδικό Cicero.




Ωστόσο, δεν είναι πλέον τόσο σίγουρος όσο ήταν πριν για την επανεκλογή του: «Ο Τραμπ έκανε τεράστια λάθη κατά την διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού.

Η αδέξια συμπεριφορά του άλλαξε τόσο τα δεδομένα, ώστε δεν είμαι πλέον σίγουρος για τις προβλέψεις μου», είπε ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) πολιτικός.

«Ο Τραμπ περιόρισε βέβαια την ανεργία πριν από την κρίση του κορωνοϊού μειώνοντας τους φόρους για τις επιχειρήσεις και τους πλούσιους, η πανδημία όμως κατέστρεψε τα πάντα.

Αντιθέτως, η Γερμανία έδειξε τη δύναμή της στην κρίση. Πού θα μπορούσε να ζήσει κανείς καλύτερα και ασφαλέστερα σε αυτήν την πανδημία από ό,τι στη Γερμανία;

Η υγεία και το κοινωνικό μας σύστημα αποδείχτηκαν αποτελεσματικά. Αυτό ισχύει και για την πολιτική σε όλα τα επίπεδα», τόνισε ο Σρέντερ.