Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισοβίτης δραπέτης των φυλακών αλώνιζε στην Αττική και διακινούσε ναρκωτικά

Ισοβίτης που είχε δραπετεύσει από τη φυλακή και τον αναζητούσαν οι αρχές διακινούσε ναρκωτικά, αλλά λογάριαζε χωρίς την αστυνομία. ...


Ισοβίτης που είχε δραπετεύσει από τη φυλακή και τον αναζητούσαν οι αρχές διακινούσε ναρκωτικά, αλλά λογάριαζε χωρίς την αστυνομία.






Πρόκειται για έναν 43χρονο που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, για παράνομη κατοχή όπλων, για πλαστογραφία, καθώς και για απόδραση από τις φυλακές και συνελήφθη στην Αρτέμιδα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.




Ο άνδρας είχε ξεκινήσει να διακινεί μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, αστυνομικής επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος συνελήφθη να έχει πάνω του δέκα συσκευασίες περιείχαν ηρωϊνη με σκοπό να τις πουλήσει.


Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και πλαστική συσκευή θρυμματισμού.

Ο 43χρονος είχε πάρει άδεια από φυλακές, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Εξέτιε μάλιστα ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, όπως και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ