Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... «Η Ελληνική ακτοφυλακή εμπόδισε αλιευτικά μας»... λένε τα φερέφωνα του Ερντογάν...!!

Συνεχίζουν την προπαγάνδα οι Τούρκοι, καθώς θέλουν να κλιμακώσουν στο Αιγαίο. Η Άγκυρα όπως φαίνεται σχεδιάζει προσεχτικά και βήμα-βήμα τι...

Η τουρκική ακτοφυλακή παρεμπόδισε πλωτό του Λιμενικού –Εφτασαν ...

Συνεχίζουν την προπαγάνδα οι Τούρκοι, καθώς θέλουν να κλιμακώσουν στο Αιγαίο. Η Άγκυρα όπως φαίνεται σχεδιάζει προσεχτικά και βήμα-βήμα τις κινήσεις της.

Στόχος αφενός να ''μετρήσει'' ελληνικές αντιδράσεις και αφετέρου να οδηγηθούν οι δύο χώρες σε σύγκρουση.




Βέβαια όλο αυτό δεν τους βγαίνει, καθώς το ΠΝ βρέθηκε σε ετοιμότητα, με τους Τούρκους να αιφνιδιάζονται.

Οι εντολές του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ήταν ξεκάθαρες. Ισχυρή παρουσία με ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό οπλοστάσιο και διάταξη αποτροπής. Άμεση, ταχύτατη ανάπτυξη του Στόλου, κατάληψη κομβικών θέσεων και αναμονή για τις επόμενες κινήσεις των γειτόνων.




Το μήνυμα που περνά στην Άγκυρα πρέπει να είναι από την πρώτη στιγμή ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι αποφασισμένες με κάθε τρόπο να εμποδίσουν έρευνα εντός θαλάσσιας περιοχής ελληνικής κυριαρχίας.

Τι αναφέρουν οι Τούρκοι

Σύμφωνα με το ''φερέφωνο'' του Ερντογάν, την YeniAkit, η Ελληνική Ακτοφυλακή έδιωξε από ''διεθνή ύδατα'' Τούρκους ψαράδες. Μάλιστα διέρρευσαν και βίντεο, όπου φαίνεται να προσεγγίζει το τουρκικό αλιευτικό, πλοίο του ΛΣ.

Βέβαια το βίντεο μπορεί να είναι και ψεύτικο, από τις γνωστές μονταζιέρες των Τούρκων. Επίσης όταν οι Τούρκοι αναφέρονται σε ''διεθνή ύδατα'', καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχουν μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ίσως να είναι ένα από τα τουρκικά αλιευτικά που κάνει ''εισβολή'' στο Αιγαίο εδώ και ημέρες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η Άγκυρα θέλει να οξυνθεί η ένταση.


pentapostagma.gr