Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: Ξανά στο χειρουργείο ο 56χρονος εφοριακός- Κρίσιμη η κατάστασή του

Όσον αφορά στις δύο γυναίκες τραυματίες που νοσηλεύονται στην Εντατική, η μία βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται με...

DOY-KOZANHS-TSEKOURI-MANIAKOS-ASTYNOMAI-SILIPSH-ARTHROU

Όσον αφορά στις δύο γυναίκες τραυματίες που νοσηλεύονται στην Εντατική, η μία βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη





Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών από την σοκαριστική επίθεση στην Κοζάνη, για την οποία ευθύνεται 45χρονος που προφυλακίστηκε. Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή το απόγευμα, από το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», η κατάσταση του ενός από τους τρεις τραυματίες θεωρείται κρίσιμη. Όσον αφορά στις δύο γυναίκες που νοσηλεύονται στην Εντατική, η μία βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη.

Αναλυτικά, σχετικά με τους τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» η εξέλιξη της κατάσταση τους έχει ως εξής:




Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Η εξέλιξη της θα κριθεί ύστερα από νευροχειρουργική εκτίμηση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αργά το μεσημέρι υπεβλήθη σε δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για αποσυμφόρηση αιματώματος. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών στο νοσοκομείο

Ενημέρωση για την υγεία των τριών νοσηλευομένων στο νοσοκομείο έγινε από τους θεράποντες ιατρούς και τη Διοίκηση κατά την επίσκεψη το απόγευμα της Παρασκευής του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.