Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

39χρονος δάσκαλος έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της γιατί τον χώρισε

Πεισματική ήταν η άρνηση ενός διευθυντή σχολείου να δεχτεί ότι η πρώην γυναίκα του προχώρησε τη ζωή της και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ...

Δάσκαλος έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της – Αρνούνταν ...

Πεισματική ήταν η άρνηση ενός διευθυντή σχολείου να δεχτεί ότι η πρώην γυναίκα του προχώρησε τη ζωή της και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μαζί με τον άνδρα με τον οποίο είχε κάνει σχέση.





Σύμφωνα με τη Sun, που επικαλείται το περιβάλλον της άτυχης Έλεν Χάνκοκ, ο δάσκαλος Ρις Χάνκοκ είχε επί χρόνια συμπεριφορά «Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ» και ήταν τυρρανικός σύντροφος.

Οι επιθέσεις που έκανε στην άτυχη γυναίκα ακόμα και μετά το χωρισμό τους ο 39χρονος, την είχαν υποχρεώσει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν ο Ρις απείλησε και πάλι την πρώην γυναίκα του και εκείνη κάλεσε την Αστυνομία.

Λίγες μέρες μετά, η Έλεν και ο 48χρονος Μάρτιν Γκρίφιθς βρέθηκαν μαχαιρωμένοι με αγριότητα, στο σπίτι όπου ζούσαν στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας.

Οι λεπτομέρειες του διπλού εγκλήματος έγιναν γνωστές αυτές τις μέρες οπότε και διεξάγεται η δίκη του Ρις, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά.