Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήγαινε Μύκονο και τον έπιασε σκύλος με ναρκωτικά στο playstation

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης στη Μύκονο, προέβησαν το βράδυ της Τρίτης, στελέχη του Γραφείου Δί...


Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης στη Μύκονο, προέβησαν το βράδυ της Τρίτης, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών 4139/2013.





Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νέο λιμάνι της Μυκόνου, με τη συνδρομή χειριστή/συνοδού αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “UGLY”, μετά την αποβίβασή από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ο 28χρονος βρέθηκε να έχει αποκρύψει επιμελώς εντός ηλεκτρονικής κονσόλας παιχνιδιών Playstation, μία νάιλον συσκευασία περιτυλιγμένη με πλαστική μεμβράνη και επικαλυμμένη με γράσο, στην οποί περιείχε κοκαΐνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους ενός κιλού και τριακοσίων σαράντα οκτώ γραμμαρίων (1.348 γρ.).

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η ηλεκτρονική κονσόλα, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο.