Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«H Ελλάδα βυθίζει βάρκες μεταναστών...« Επιμένει ο τούρκος Υπουργός Σοιλού:

Ο Σοιλού υπενθύμισε πως στα ανοιχτά του Αϊβαλί του νομού Μπαλίκεσιρ, έγινε προσπάθεια να βουλιάξουν τη βάρκα των μεταναστών και είπε πως...


Ο Σοιλού υπενθύμισε πως στα ανοιχτά του Αϊβαλί του νομού Μπαλίκεσιρ, έγινε προσπάθεια να βουλιάξουν τη βάρκα των μεταναστών και είπε πως “Η γειτονική μας Ελλάδα βυθίζοντας εκεί το σκάφος, έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων.




Τους 36 εξ αυτών τους έσωσε το λιμενικό μας. Η κίνησή τους αυτή, δεν συνάδει με την ανθρωπιά. Οι άνθρωποι ακολουθούν τέτοια οδό. καθώς στερήθηκαν τα σπίτια τους και την πατρίδα τους. Ο πιο σημαντικός τρόπος για να αποτραπεί αυτό είναι να δημιουργηθούν καταφύγια στα οποία θα αισθάνονται ασφαλείς χωρίς να βρίσκονται στο κρύο, στη λάσπη και στους βάλτους.

Η Ευρώπη έχει υποσχεθεί πώς θα βοηθήσει σε αυτά τα θέματα. Δυστυχώς δεν βοήθησαν καθόλου. Ο πρόεδρός μας μας έδωσε εντολή “Τώρα θα αποφασίσουμε μόνοι μας”.

…..

Σχ. tourkikanea.gr: O υπουργός αυτός ξέρει καλά ότι οι ίδιοι μεταφέρουν με την αεροπορική τους εταιρεία, όλους αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους απέναντι από τα παράλια μας ώστε να εκβιάσουν μετά και την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και φυσικά σε βάθος χρόνου να τις εξισλαμίσουν.

Άντε τώρα περιμένουμε και τους ελληνόφωνους, που θα υιοθετήσουν και αυτό το ψέμα του Τούρκου υπουργού για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση και την πατρίδα τους, μπας και κερδίσουν καμία ψήφο….