Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι περιμένουμε για να παραγγείλουμε F-35; Γιατί αφήνουμε τον χρόνο να περνά;

Προφανώς κάποιοι στην κυβέρνηση δεν συνειδητοποιούν ότι η ανάγκη εξοπλισμού της χώρας είναι ΑΜΕΣΗ. Ένα σχεδόν χρόνο που κυβερνά η ΝΔ δεν...

Τι περιμένουμε για να παραγγείλουμε F-35; Γιατί αφήνουμε τον χρόνο να περνά;

Προφανώς κάποιοι στην κυβέρνηση δεν συνειδητοποιούν ότι η ανάγκη εξοπλισμού της χώρας είναι ΑΜΕΣΗ. Ένα σχεδόν χρόνο που κυβερνά η ΝΔ δεν έχει γίνει τίποτα με την παραγγελία F-35. Δεν έχει γίνει τίποτα για την προμήθεια ντρον (δρόνων), την ώρα που η Τουρκία έχει δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες μη επανδρωμένα.




Επίσης, έχουν «κολλήσει» τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για τα οποία ενδιαφέρονται οι Αμερικανοί, στα οποία φιλοδοξούν να ναυπηγήσουν τον νέο ελληνικό πολεμικό στόλο και να επιδιορθώνουν τον δικό τους Έκτο Αμερικανικό Στόλο.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κινείται με ρυθμούς κάποιας… κανονικότητας που δεν υπάρχει.

Η Τουρκία προκαλεί σε όλα τα μέτωπα, εξοπλίζεται πυρετωδώς και διεκδικεί τα κοιτάσματα των δικών μας υδρογονανθράκων νότια και ανατολικά Ρόδου και Κρήτης.

Πώς θα υπερασπιστούμε τα κοιτάσματα;

Χρειαζόμαστε περισσότερα πολεμικά πλοία και F-35.

Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί την κατεπείγουσα ανάγκη και αφήνει τον καιρό να περνά.

Ένα ολόκληρο χρόνο δεν έχουν κάνει τίποτα. Σκέφτονται;

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», το πρώτο 5μηνο του 2020 ο «ασύμμετρος πόλεμος» με την Τουρκία έχει κοστίζει 70 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή η αγορά ενός υπερσύγχρονου F-35. Το ημερήσιο κόστος ανέρχεται σε μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η κυβέρνηση οφείλει να εξοπλίσει τη χώρα τώρα. tribune.gr