Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ... Η τουρκία κατασκευάζει drones ΚΑΜΙΚΑΖΙ που θα πέφτουν πάνω μας...!!!

Η τουρκική εταιρεία Μηχανικών Αμυντικών Τεχνολογιών- STM (τουρκικά: Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ) εργάζεται για καμικάζι...


Η τουρκική εταιρεία Μηχανικών Αμυντικών Τεχνολογιών- STM (τουρκικά: Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ) εργάζεται για καμικάζι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα- drone για χρήση στις δυνάμεις ασφαλείας, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα.

Η εταιρεία λόγω της ζήτησης των προϊόντων της σε αυτόνομα και τακτικά συστήματα, αναγκάστηκε να μετακομίσει στην «Ostim Technopark» σε μια μεγαλύτερη έκταση παραγωγής προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγική ικανότητα και να δημιουργηθεί μια υποδομή παραγωγής που θα υποστηρίζει την ποικιλομορφία των προϊόντων.




Βάση παραγωγής «Kamikaze drone Kargu»

Η ομάδα των μηχανικών που εργάζονται στο χώρο αυτόν δουλεύει κυρίως σε τακτικά και αυτόνομα συστήματα.

Μελετούνται τα «αυτόνομα αεροσκάφη» Togan, Alpagu και Kargu στη γκάμα ων προϊόντων της εταιρείας, προσφέροντας υποδομή μαζικής παραγωγής για αυτά τα προϊόντα.

Στην εγκατάσταση όπου λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα για την υγεία των εργαζομένων κατά του νέου τύπου της επιδημίας του κορωνοϊού (Covid-19), πραγματοποιείται έντονη εργασία σχετικά με τις παραγγελίες που ελήφθησαν για τα UAV Kargu, τα οποία εισήλθαν πρόσφατα στο οπλοστάσιο των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων.

Οι δοκιμές όλων των εκδόσεων του Kargu, που προσφέρονται για τη χρήση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, πραγματοποιούνται με ακρίβεια, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και με γνώμονα τη μείωση του κόστους και την αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Νέες παραδόσεις «Kamikaze drone Kargu»

Η STM, η οποία έχει λάβει περισσότερες από 500 παραγγελίες Kargu για χρήση από τις Δυνάμεις Ασφαλείας, τις παραδίδει σε παρτίδες. Η εταιρεία ετοιμάζεται για τη νέα παράδοση Kargu σύντομα.

Το drone Kargu χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εδώ και περίπου 1 έτος.
Η χρήση στον τομέα συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του Kargu και έγινε μια πολύ πιο αποτελεσματική πλατφόρμα.

Έτσι, υπό διαφορετικές συνθήκες, αποκτήθηκε ένα εργαλείο που ικανοποίησε με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Το Kargu, ο οποίος έχει αποδώσει πολύ καλά στην κάλυψη των αναγκών των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων, στοχεύει να τελειοποιηθεί στο μέλλον.