Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19 στην Αλβανία

Οι Αλβανικές αρχές ανακοίνωσαν νέα περιστατικά κορονοϊού και ένα νέο θάνατο. Επί του παρόντος, 55 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μ...


Οι Αλβανικές αρχές ανακοίνωσαν νέα περιστατικά κορονοϊού και ένα νέο θάνατο. Επί του παρόντος, 55 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μολυσματικών ασθενειών, 8 από αυτούς βρίσκονται σε εντατική θεραπεία, ενώ 2 είναι διασωληνωμένοι.




Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 663 και πλέον κρούσματα κορονοϊού στην Αλβανία, κυρίως στα Τίρανα, τη Σκόδρα και την Κρούγια.

Ενώ στην περίοδο της καραντίνας τα κρούσματα στην Αλβανία κινούνταν σε αριθμούς κάτω απο 30, την τελευταία εβδομάδα παρατηρείτε ραγδαία αύξηση. Την Κυριακή 50, Δευτέρα 96, Τρίτη 82 και την Τετάρτη 50




Το Υπουργείο Υγείας τόνισε ότι οι μάσκες είναι απαραίτητες όπου το περιβάλλον είναι κλειστό, σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια, ταξί, χώρους εργασίας και γραφεία εξυπηρέτησης.

"Η γεωγραφική κατανομή των σημερινών θετικών περιπτώσεων έχει ως εξής: 32 περιπτώσεις στα Τίρανα, 12 στην Κρούγια, 7 στον Αυλώνα, 6 στο Δυρράχιο, 3 στην Σκόδρα και στο Φίερι, 1 στην Τροπόγια, 1 στην Λέζα και 1 στο Ελμπασάν.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 9 πολίτες έχουν αναρρώσει, αυξάνοντας τον αριθμό των θεραπευμένων ατόμων από την αρχή της επιδημίας σε 1086.

Είναι πολύ σημαντικό τα θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα αλλά και εκείνα που υποπτεύονται ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί ή περιμένουν τα αποτελέσματα του τεστ, θα πρέπει να παραμείνουν απομονωμένα στο σπίτι, καθώς αποτελούν πηγή μόλυνσης", δήλωσε αξιωματούχος του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο