Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ... Αλγερινός μαχαίρωσε γυναίκα σε διάρρηξη κι επειδή κρίθηκε «παράφρων» και δεν πάει φυλακή...

O 27χρονος Αλγερινός που μαχαίρωσε μια γυναίκα πολλές φορές όταν εισέβαλε στο σπίτι της ανακηρύχθηκε τρελός και δεν θα αναγκαστεί να μ...

Γαλλία: Αλγερινός μαχαίρωσε γυναίκα σε διάρρηξη κρίθηκε παράφρων και δεν πάει φυλακή

O 27χρονος Αλγερινός που μαχαίρωσε μια γυναίκα πολλές φορές όταν εισέβαλε στο σπίτι της ανακηρύχθηκε τρελός και δεν θα αναγκαστεί να μπει στην φυλακή, ενώ θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό του ενός ευρώ στο θύμα.




Τα γεγονότα χρονολογούνται από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 και έλαβαν χώρα στο Knokke-Heist στη Δυτική Φλάνδρα. Όταν το θύμα επέστρεψε στο σπίτι, άκουσε ξαφνικά κάποιον να την καλεί να έρθει στο σαλόνι. Εκεί ο άντρας από την Αλγερία καθόταν να την περιμένει, χαμογελώντας.

Η εισαγγελία είχε απαιτήσει ποινή φυλάκισης 13 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά η υπεράσπιση προέτρεψε να τεθεί ο άνδρας σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, ο άντρας ήταν παράφρων, αλλά μια έρευνα από νομικούς ψυχιάτρους έδειξε ότι κατά τον χρόνο των γεγονότων, ο άντρας όντως ήταν υπόλογος.

Η υπεράσπιση δεν το δέχτηκε αυτό, και στο τέλος μετά και από πρόσθετες έρευνες ο Αλγερινός κηρύχθηκε τρελός. Ειπώθηκε μάλιστα πως δεν ήταν, κατά τη στιγμή των γεγονότων, αλλά η ψυχική του κατάσταση θα είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες στο σημείο που θα ήταν τώρα. Γι 'αυτό το δικαστήριο αποφάσισε να μην τον φυλακίσει. Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 1 ευρώ στο θύμα.