Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ... Κόλαφο για την Τουρκική οικονομία προβλέπει μελέτη πανεπιστημιακών

Αναφορά που ετοιμάστηκε από δύο καθηγητές των πανεπιστημίων ODTU και Μπιλκεντ, καταγράφει πώς θα υπάρξει μείωση εισοδήματος 46% ανά νο...


Αναφορά που ετοιμάστηκε από δύο καθηγητές των πανεπιστημίων ODTU και Μπιλκεντ, καταγράφει πώς θα υπάρξει μείωση εισοδήματος 46% ανά νοικοκυριό και ότι η ανεργία στην Τουρκία θα φτάσει στο 33%.




Σύμφωνα με την έκθεση, η λύση σε αυτή τη μεγάλη κατάρρευση, μπορεί να είναι η παροχή άμεσης εισοδηματικής στήριξης σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Η αναφορά που ετοιμάστηκε από τους καθηγητές Δρ. Εμπρου Βοϊβοντα του ODTU και Εριντς Γελνταν του Μπιλκεντ, αναφέρει πως η επιδημία θα προκαλέσει απώλεια 26,7% στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν και 22,8% στη συνολική απασχόληση.

Σύμφωνα με το κείμενο της Οζλεμ Ερμις Μπειχαν στην εφ. Σοζτζο;y, το ποσοστό της ανεργίας θα φτάσει από το 14% στο 33%. Η μελέτη υπογραμμίζει ότι ο αριθμός των ανέργων από 4,7 εκατομμύρια θα φτάσει στα 11,7 εκατομμύρια.

Eκτιμάται ότι στο τέλος όλων αυτών των εξελίξεων το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών θα μειωθεί κατά 46% σε σχέση με το 2019. σύμφωνα με την έκθεση το όφελος μιας άμεσης εισοδηματικής στήριξης που θα διανεμηθεί στο κοινό θα ήταν μεγαλύτερο από το κόστος του έτσι ώστε αυτή η μεγάλη κατάρρευση να μην εμβαθύνει περισσότερο τις εισοδηματικές ανισότητες.
……
https://tr.sputniknews.com-https://tourkikanea.gr