Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιγύπτιος έριξε την γυναίκα του από τον πέμπτο όροφο επειδή έχει κορονοϊό... Η γυναίκα επέζησε με βαριά τραύματα

Ένας Αιγύπτιος έριξε τη σύζυγό του από το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου επειδή εκείνη μολύνθηκε με τον κορονοϊό. Η γυναίκα, ηλικίας ...


Ένας Αιγύπτιος έριξε τη σύζυγό του από το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου επειδή εκείνη μολύνθηκε με τον κορονοϊό.

Η γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, επέζησε από την πτώση και οι γείτονες την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου είχε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη. Ο σύζυγος κρατείται στη φυλακή εν αναμονή της αστυνομικής έρευνας.






Ο άντρας είπε στους αξιωματικούς ότι αυτός και η σύζυγός του διαφωνούσαν συνεχώς και είχαν αποφασίσει να χωρίσουν. Η ένταση χειροτερέψε όταν ανακάλυψε ότι είχε προσβληθεί από το COVID-19. "Φοβόμουν μην μολυνθώ», είπε στην αστυνομία.

«Η γυναίκα μου έκανε τρεις εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι είχε μολυνθεί. Έτσι της ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Αλλά όταν αρνήθηκε, την έσπρωξα.''

Η δημόσια δίωξη περιμένει τώρα τη σύζυγο να ανακάμψει και να βγει από την καραντίνα, ώστε να μπορεί να δώσει κατάθεση.

Ο Δρ Aly Mazyad, ορθοπεδικός χειρουργός στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Ain Shams στο Κάιρο, δήλωσε ότι το νοσοκομείο είχε δημιουργήσει ένα ειδικό χειρουργικό χώρο στο τμήμα καραντίνας του, επειδή η γυναίκα είχε μολυνθεί με κορονοϊό. Η μόλυνση ήταν σταθερή, αλλά παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση και θα μπορούσε να πάρει μήνες για να ανακάμψει πλήρως, είπε.