Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στο Ηράκλειο προκάλεσε εκρήξεις και καταστροφές αυτοκινήτων! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκρήξεις και σημαντικ...

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκρήξεις και σημαντικές ζημιές σε Ι.Χ. αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε...




από ξερά χόρτα στον αύλειο χώρο επιχείρησης οικοδομικών υλικών. Ωστόσο, ισχυροί άνεμοι ενίσχυσαν τις φλόγες, οι οποίες γρήγορα επεκτάθηκαν σε μία μάντρα με σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στο σημείο επιχείρησαν 30 πυροσβέστες, με 7 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα να κατορθώσουν να αναχαιτίσουν τις φλόγες.
Ωστόσο, προτού κατασβεστεί η φωτιά, πρόλαβε να καταστρέψει ολοσχερώς επτά οχήματα τα οποία βρίσκονταν στον αύλειο χώρο της επιχείρησης, ενώ προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε 4 ακόμη οχήματα αλλά και στο χώρο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για σκηνές πανικού, εκρήξεις και διακοπές ρεύματος, καθώς οι φλόγες κατέστρεψαν καλώδια της ΔΕΗ.

Το ανακριτικό τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου έχει ξεκινήσει προανάκριση, προκειμένου να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της φωτιάς.