Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαύρο δάκρυ των τουρκόψυχων στη Θράκη για την αμερικανική παρουσία στην Αλεξανδούπολη!

“Ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά μεταφορικά πλοία, θα φτάσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τον Ιούλιο. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολη...


“Ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά μεταφορικά πλοία, θα φτάσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τον Ιούλιο. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πλοίο που θα μεταφέρει κάθε είδους στρατιωτικό εξοπλισμό, άρματα μάχης, ελικόπτερα και μηχανήματα για την άσκηση Αtlantic Resolve 2020 που θα πραγματοποιήσει το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια”, αναφέρει η “μειονοτική” εφημερίδα Birlik.




“Αμερικανοί αξιωματούχοι των στρατιωτικών μεταφορών του ΝΑΤΟ, έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, μετείχαν σε συνάντηση στο αρχηγείο του λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη και συζήτησαν εκεί τις λεπτομέρειες για το μεταφορικό πλοίο που θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη για την άσκηση Αtlantic Resolve 2020.

“Όσο όμως και αν λόγω του ότι συζητήθηκαν στρατιωτικά θέματα, δύσκολα διαρρέουν πληροφορίες, τελικά μάθαμε πως ένα από αυτό που συζητήθηκαν και το πιο ενδιαφέρον, είναι ότι τα στρατιωτικά υλικά και ο εξοπλισμός που θα φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη για πρώτη φορά θα μεταφερθούν στις βαλκανικές χώρες σιδηροδρομικά. Παλαιότερα η μεταφορά γινόταν μέσω των δρόμων. Μία άλλη φήμη είναι πως από τους εκατοντάδες Αμερικανούς στρατιώτες που θα μετάσχουν σε αυτή την άσκηση, ένα τμήμα μετά από την άσκηση θα παραμείνει στην Αλεξανδρούπολη”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ