Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! Ο Ακαρ πάει στη Λιβύη για να συντονίσει την κατάληψη της Σύρτης! ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ για την Γενική Ανάφλεξη...!!!

Η ηλεκτρονική τουρκική εφημερίδα «T24» αποκάλυψε ότι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ θα επισκεφθεί εκτάκτως τη Λιβύη τις επόμ...

Ο Χουλουσί Ακάρ σπεύδει στην Τρίπολη για να συντονίσει την κατάληψη της Σύρτης! - Πως θα αντιδράσει η Αίγυπτος;

Η ηλεκτρονική τουρκική εφημερίδα «T24» αποκάλυψε ότι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ θα επισκεφθεί εκτάκτως τη Λιβύη τις επόμενες μέρες, συνοδεύομενος από τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Yaşar Güler, καθώς οι δυνάμεις της αποκαλούμενης κυβέρνησης «Εθνικής Συμφωνίας» που υποστηρίζονται από την Άγκυρα και τους ισλαμιστές μισθοφόρους προετοιμάζονται να εισβάλουν στην πόλη της Σύρτης, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.






Η εφημερίδα ανέφερε ότι η Τουρκία έχει φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο στη Λιβύη, διευκρινίζοντας ότι η κατάληψη της Σύρτης αλλά και της βάσης της αλ-Τζούφρα, συνιστούν «ακρογωνιαίους» λίθους της τουρκικής πολιτικής στη χώρα. Η παρουσία του Χ.Ακάρ σχετίζεται βέβαια με την ενημέρωση που θα του δώσουν οι επιτόπου Τούρκοι διοικητές και σύμβουλοι αναφορικά με την επίθεση, ενώ ο ίδιος θα δώσει εντολές για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης.



Να σημειωθεί ότι η Τουρκία άρχισε ξανά τις πτήσεις στρατιωτικών μεταφορικών αεροσκαφών C-130 προς τη Μισράτα της Λιβύης, ενώ ο αιγυπτιακός στρατός μπαίνει σε ετοιμότητα για να αποτρέψει τετελεσμένα, αλλά το μέγα ερώτημα είναι: Θα το κάνει;

«Η Αίγυπτος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσει πως η Λιβύη δεν θα περιέλθει στον έλεγχο τρομοκρατικών ή άλλων ένοπλων ομάδων» τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σαμέχ Σουκρί, για την αποφασιστικότητα όμως του οποίου οι απόψεις διίστανται.