Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γνωστή παντρεμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια πιάστηκε «στα πράσα» με τον αρχισυντάκτη της - Έξαλλος ο απατημένος σύζυγος

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με παράνομο έρωτα ανάμεσα σε παντρεμένη παρουσιάστρια και τον επίσης παντρεμένο αρχισυντάκτη της, με το ζευγάρι...

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια πιάστηκε «στα πράσα» με τον αρχισυντάκτη της - Έξαλλος ο απατημένος σύζυγος

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με παράνομο έρωτα ανάμεσα σε παντρεμένη παρουσιάστρια και τον επίσης παντρεμένο αρχισυντάκτη της, με το ζευγάρι να πιάνεται στα «πράσα» από τον απατημένο σύζυγο!

Το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε μετά το σχόλασμα να βρεθεί στο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας για ένα «θερμό» τετ α τετ, ωστόσο για κακή τους τύχη ο απατημένος σύζυγος παραφύλαγε για να βεβαιώσει τις υποψίες που είχε εδώ και αρκετό καιρό.




Τα συχνά «meeting», οι... υπερωρίες στην δουλειά και τα βραδινά τηλεφωνήματα, θορύβησαν τον σύζυγο της πασίγνωστης παρουσιάστριας, ο οποίος τελικά είδε τις υποψίες του να παίρνουν «σάρκα και οστά».

Σκηνές ροκ!

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Φωνές, ύβρεις, απειλές και κλάματα, συνέθεσαν το «ροζ» σκηνικό.

Φυσικά την επόμενη ημέρα, τα όσα διαδραματίστηκαν έγιναν πρώτη είδηση στους διαδρόμους του καναλιού, καθώς όλοι γνώριζαν το παράνομο ζευγάρι, ωστόσο το επεισόδιο με τον σύζυγο, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Το ίδιο, όμως, ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει, προτού γίνει τσακωτό, και σε ένα άλλο θερμό περιστατικό, πάλι στο πάρκινγκ.

Ασυγκράτητοι και οι δύο, είχαν κλειστεί στο αυτοκίνητο για ακόμη μια φορά, ωστόσο οι συνάδελφοί τους, τους είδαν.

Ακόμη και όταν έγιναν αντιληπτοί από συναδέλφους τους, από τα παράθυρα των γραφείων, δεν έδειξαν διάθεση να διακόψουν τις «θερμές» περιπτύξεις.newsbomb.gr